D E  H E L D E N R E I S

 

Deze 6-daagse wandel-trektocht vindt plaats op verschillende locaties in de Spaanse Pyreneeën, waar we je even helemaal weghalen uit je dagelijkse leven. Je krijgt er de tijd om echt tot en bij jezelf te kunnen komen. Tijdens de tocht zijn Arjen en ik je reisgenoten voor het ontdekken en vertellen van je eigen thema’s en je eigen verhaal. Als onderliggend model gebruiken wij de Reis van de Held van Joseph Campbell. Wat je verhaal ook is, tijdens en na deze reis heb je een handzaam en praktisch model in handen. Je krijgt geen kant-en-klaar recept, geen formule en zeker geen invuloefening, maar wel een ander beeld van je eigen levensverhaal.

 

VOOR WIE?

Loop jij weleens rond met de volgende vragen: Welke keuzes heb ik nu eigenlijk gemaakt en zit ik wel in het verhaal waar ik in wil zitten? Waar sta ik nu en hoe wil ik mijn verhaal verder vorm gaan geven? Door te vertellen wat je tot hier heeft gebracht in je leven en de betekenis daarvan te doorgronden voor jouw toekomst, kun je weer verder met je verhaal. Verhalen die in je sluimeren worden wakker gemaakt en je krijgt nieuwe ideeën en inspiratie door je verhaal te delen met je reisgenoten. Al snel zal blijken dat je op stap bent met mensen die een mooie bijdrage kunnen leveren aan het scherp krijgen van jouw verhaal en jouw thema’s. Misschien zal je merken dat wanneer je de Reis van de Held gaat herkennen en toepassen in verhalen, dit je ook door je eigen leven en werk gidst en je de benodigde levenslessen leert. Deze reis is een reis met een groep, maar zeker geen groepsreis!

 

HOE ZIET JE REIS ER UIT?

Ter voorbereiding voeren we een gesprek. Dit is om samen te bespreken of deze reis voor jou het goede middel is om aan de slag te gaan met jezelf en daarnaast is de samenstelling van de groep erg belangrijk. We zullen een eerste groepsbijeenkomst hebben met de groep om kennis te maken met de andere deelnemers en dan nemen we je mee in het model. Je zult stilte ervaren en voert gesprekken met je reisgenoten en de begeleiders. Na de reis hebben we nog een groepsbijeenkomst met elkaar om met elkaar te delen waar iedereen staat. Deze reis door de bergen is een inspiratiebron bij het vertellen en begrijpen van verhalen, maar bovenal van jouw eigen verhaal. Leer jezelf echt kennen en leer hoe je het beste met jezelf om kunt gaan. Ook kunnen er zeer waardevolle relaties ontstaan die je ook na je reis mee neemt 

 

 

Follow your bliss and the universe will open doors for you where there were only walls

 

Joseph Campbell

   

De Heldenreis organiseren we in mei en oktober

Aantal deelnemers tussen 6 - 8